حبيب الله رشيد بيگي افزود: اين اقدام از قبل آغاز شده بود و تاکنون ادامه دارد که در همين راستا در سال گذشته 32 پلاک را خريداري کرديم .
وي تصريح کرد: براي سال گذشته با اختصاص بيش از 2 ميليارد و 125 ميليون تومان اين اقدام صورت گرفت که اين اعتبارات بيشتر از سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري اختصاص يافت .
مدير پايگاه تپه تاريخي هگمتانه با بيان اينکه اين اقدام امسال نيز ادامه دارد ، تصريح کرد: سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري براي امسال نيز يک ميليارد و 400 ميليون تومان قول کمک داده است و 900 ميليون تومان نيز استانداري به اين امر اختصاص داده است .
وي خاطرنشان کرد : با بودجه اختصاص يافته از استانداري به اين امر موفق شديم يکي از گاراژهاي مسافربري را در عرصه و حريم تپه هگمتانه خريداري کنيم که اين مبلغ بيشترين اعتباري است که تا کنون براي آزاد سازي هگمتانه پرداخت شده است.
خاطر نشان ميشود؛ تپه هگمتانه محل اصلي شهر همدان بوده و از با ارزشترين آثار باستاني تاريخ ايران است. وسعت تپه حدود ۲۵هکتار و در دو سوي خيابان اکباتان واقع است. آثار ارزشمندي که از اين مکان به دست آمده ،متعلق به دوره هخا منشي و مادهاست. از جمله آثار به دست آمده از اين تپه مي توان از جام زرين منسوب به داريوش (قرن پنجم پيش از ميلاد)جام زرين منسوب به خشايار شاه (قرن پنجم پيش از ميلاد) ده ها قطعه تزييني طلا،بشقاب طلا يا نقش بر جسته اي از عقاب، نقش بر جسته زين شير بالدار در حال جهش، لوح زرين آريا منه پدر ارشام، ساغر زرين و ده ها قطعه با ارزش ديگر با توجه به اشياي کشف شده احتمالا اين تپه کاخ و خزانه سلطنتي ماد و هخا منشي بوده است. /104
انتهای پیام/